Hiszpania nieruchomości

Wymiana doświadczeń związanych z zakupem nieruchomości na rynku wtórnym oraz wynajmem; pośrednicy i opłaty. Porady ekspertów z Great House.

Hiszpania nieruchomości

Postautor: MichelKesin » 2021-07-25, 21:06

Witam serdecznie
Z pewną dozą nieśmiałości (mam nadzieję iż Pan moderator mi wybaczy ponieważ to mój pierwszy, ale nie ostatni post tutaj) chciałybym przedstawić ofertę naszej firmy sprzedaży i wynajmu nieruchomości w Hiszpanii na wybrzeżu Costa Blanca w okolicach Alicante.
Zajmujemy się kompleksową sprzedażą i wynajmem.
Domy,wille,apartamenty w Hiszpanii. Noclegi i kwatery prywatne. W naszej szerokiej ofercie wynajmu i sprzedaży nieruchomości w Hiszpanii ponad 30 obiektów 4, 6 i 8 osobowych. Całoroczne rezerwacje. Wspaniałe plaże i pola golfowe regionu Costa Blanca. Łatwy i tani dojazd z Polski liniami Ryanair i Norwegian bezpośrednio do Alicante. Serdecznie zapraszamy
MichelKesin

Re: Hiszpania nieruchomości

Postautor: BarateGites » 2021-07-28, 13:06

MichelKesin pisze:Witam serdecznie
Z pewną dozą nieśmiałości (mam nadzieję iż Pan moderator mi wybaczy ponieważ to mój pierwszy, ale nie ostatni post tutaj) chciałybym przedstawić ofertę naszej firmy sprzedaży i wynajmu nieruchomości w Hiszpanii na wybrzeżu Costa Blanca w okolicach Alicante.
Zajmujemy się kompleksową sprzedażą i wynajmem.
Domy,wille,apartamenty w Hiszpanii. Noclegi i kwatery prywatne. W naszej szerokiej ofercie wynajmu i sprzedaży nieruchomości w Hiszpanii ponad 30 obiektów 4, https://vidmate.onl/
i 8 osobowych. Całoroczne rezerwacje. Wspaniałe plaże i pola golfowe regionu Costa Blanca. Łatwy i tani dojazd z Polski liniami Ryanair i Norwegian bezpośrednio do Alicante. Serdecznie zapraszamy

issue got solved
BarateGites

Postautor: brodka53 » 2022-10-10, 15:55

Hiszpania to chyba jeden z piękniejszych i bardziej wymarzonych krajów, w których można zamieszkać :)
brodka53

Postautor: George956 » 2026-07-08, 12:54

Ceny nieruchomości w Hiszpanii w porównaniu do naszych krajowych stawek zaczynają wyglądać coraz bardziej atrakcyjnie, zwłaszcza w rejonie Costa Blanca. Chętnie dowiem się więcej o tych kwaterach 4- i 6-osobowych. Macie jakąś aktualną listę wolnych obiektów na ten sezon?
George956

Wróć do Kupno, sprzedaż i wynajem nieruchomości na rynku wtórnym