Kameralne mieszkanie na Jędrzychowie - jak urządzić?

Kameralne mieszkanie na Jędrzychowie - jak urządzić?

Postautor: narciara » 2013-08-06, 16:21

Zastanawiam się, w jakim kierunku pójść z wystrojem wnętrz w nowym mieszkaniu (deweloperskim).
Czy starać się wprowadzić na siłę taką rustykalną sielankę, czy raczej postawić na coś nowoczesnego?
W obu przypadkach znalazłabym dekoracje tutaj: http://mural24.pl/ - chociaż to akurat najmniejsze zmartwienie - chcę żeby mieszkanie było przytulne, ale funkcjonalne.
narciara

Re: Kameralne mieszkanie na Jędrzychowie - jak urządzić?

Postautor: faariwasi » 2014-12-31, 18:51

Szukam informacji w Internecie, ale jakoś nie umiem nic znaleźć.
Może deweloper nie chce na razie podawać swoich danych ??
faariwasi

Postautor: gabrys20 » 2018-03-26, 14:22

Lepiej jak skompletujesz obrazy o podobnej tematyce i nimi udekorujesz ściany, a co do koloru to kwestia tego jaki komu podoba się i jaki pasuje do wnętrza. Minimalizm połączony z stylem nowoczesnym wydaje mi się dobrym rozwiązaniem. Lepiej nie zagracać mieszkania i mieć tylko niezbędne meble, a co do dekoracji to bez przepychu i zbędnej przesady.
gabrys20

Postautor: johanthim1 » 2019-02-24, 02:28

saved
johanthim1

Postautor: lolipop » 2021-09-02, 13:49

marzy mi się dom pod lasem, z takim ogromnym oknem na cała ścianę, żeby można było ten las podziwiać w każdą porę dnia, i w każdą porę roku.
kiedyś wysłano mnie na delegację do Hiszpanii i mieszkałam tam w takim domu "otwartym na świat". Piękna prawa. Nie zapomnę tej delegacji, bo oprócz pracy wiadomo było wiele wspaniałych momentów, kiedy można było po prostu odpocząć. było miło już na samym początku, czyli wygodny https://alejade.pl/transfer-lotniskowy, potem miły lot i cudowne hiszpańskie wieczoru po pracy. Każdemu polecam takie wielkie okna.
lolipop

Postautor: marianka » 2021-09-02, 13:52

wielkie okna są cudowne. latem dom pełen słońca, zimą śnieg skrzy się na słońcu i mrozie. wspaniała perspektywa
marianka

Wróć do Zielona Góra