gotowanie świąteczne

gotowanie świąteczne

Postautor: bartu30 » 2017-12-23, 02:07

Witam, planuje zrobić pasztet z królika... tyle że nie wiem co mógłbym dodać do niego by nie był aż tak bardzo suchy? chciałbym dodać do niego grzyby oraz ewentualnie to gotowania dać boczek surowy. jak myślicie czy to dobry pomysł?
bartu30
 
Posty: 10
Rejestracja: 2017-12-19, 22:15

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: glowake » 2018-01-06, 21:30

Królik to przepyszne mięso!
glowake
 
Posty: 1
Rejestracja: 2018-01-06, 21:29

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: Kilopi43 » 2018-01-07, 22:37

No i bardzo chude i zdrowe. Idealne mięso dla dzieci.
Kilopi43
 
Posty: 1
Rejestracja: 2018-01-07, 14:34

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: repuks » 2018-01-13, 18:34

Moim zdaniem jest to super pomysł!
repuks
 
Posty: 1
Rejestracja: 2018-01-13, 18:33

Re: gotowanie świąteczne

Postautor: Humbri » 2018-01-17, 11:54

Może wrócimy do tego tematu przed świętami wielkanocnymi?
Humbri
 
Posty: 1
Rejestracja: 2018-01-17, 11:06


Wróć do inne

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron